Speciale wensen? Informeer naar de mogelijkheden

Trouwjurken Stomerij

Onze trouwjurkenStomerij verzorgt het reinigen en stomen van uw kostbare bruidskleding.

Als blijvende herinnering aan uw huwelijksdag is het erg belangrijk dat trouwjurk en trouwkostuum er na de reiniging weer stralend schoon uitzien. Het reinigen hiervan is specialistenwerk omdat dit veel zorg en kennis van materialen en stoffen vergt! Als gespecialiseerde TrouwjurkenStomerij kennen wij, dankzij onze ruim 40 jaar ervaring, de risico’s van het stomen en reinigen van uw bruidskleding en dus ook de methodes om deze risico’s tot een minimum te beperken.

U kunt daarbij ook gebruik maken van extra services zoals het ophalen en weer terugbrengen van uw bruidskleding en het laten verrichten van reparaties en verstelwerkzaamheden door Kledingreparatie Venray.

Overige diensten

 • City Stomerij Venray

  City Stomerij Venray

  Onder de naam City Stomerij Venray drijven wij al ruim 40 jaar onze drukbezochte winkel aan de rand van het winkelcentrum van Venray.

 • Kledingreparatie Venray

  Kledingreparatie Venray

  Onder de naam Kledingreparatie Venray drijft onze, als zelfstandig ondernemer gevestigde, kleermaker, als shop – in -shop, zijn eigen professionele naaiatelier.

 • Gordijnen stomerij

  Gordijnen stomerij

  Onze GordijnenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van gordijnen en vitrages voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 • Trouwjurken stomerij

  Trouwjurken stomerij

  Onze trouwjurkenStomerij verzorgt het reinigen en stomen van uw kostbare bruidskleding.

 • Bedrijfskleding stomerij

  Bedrijfskleding stomerij

  Onze BedrijfskledingStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van bedrijfkleding voor bedrijven, instellingen en verenigingen.

 • Dekbedden stomerij

  Dekbedden stomerij

  Onze DekbeddenStomerij verzorgt het reinigen, stomen en wassen van dekbedden, slaapzakken, matras- en waterbedhoezen en dekens voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Geïnteresseerd in onze diensten?Vraag een offerte aan

© Copyright 2015 Website door Forwart